Spørsmål og svar (FAQ)

Ja, det kan du. Logg deg inn på profilen du fikk tilsendt når du meldte deg på KK mila, og du kan gjøre endringer. Du kan endre distanse på profilen din frem til 20. august. Etter dette må du endre distanse når du henter startnummer.

Det blir ikke fellesstart for 5 og 10 km. Det blir en kort pause mellom startene slik at vi sikrer at alle kommer seg fint igjennom løypen.

Kjøp av startnummer er bindende, så om du ikke kan delta kan du gi startnummeret til en venninne eller selge det. For å endre navn på startnummer logger du inn på din profil, som du fikk brukernavn og passord til når du meldte deg på KK mila. Endringer i navn kan gjøres frem til 20. august.

Start og mål er inne på Bislett Stadion, Oslo.

Vi anbefaler deg å ikke ta med barnevogn, da løypen krysser flere veier og flere høye fortauskanter. Om du uansett ønsker å delta med barnevogn, må du starte i siste pulje på din distanse.

Vi ønsker at alle skal få en best mulig løpsopplevelse og vi deler dere derfor inn i startpuljer etter hvor fort du tror du kommer til å løpe. Dette gjør det også lettere for oss å planlegge for at puljene ikke blir for store og at du ikke skal oppleve for stor kø i løypen.

Du kan melde deg på helt frem til løpsstart. For at du skal få navnet ditt med på startnummeret må du melde deg på seinest 15. august.

Noen dager før løpsstart stenger vi den digitale påmeldingen. Etter dette kan du melde deg på når du kommer til stadion, og aller seinest kl 13.00 på løpsdagen.

Seineste oppmøte på Bislett Stadion er kl 13.00 på løpsdagen for å hente startnummer. Har du hentet startnummer må du være på stadion seinest kl 1430. Husk at bagasjeoppbevaringen stenger kl 14.00

Ja, det er mange toaletter og godt med garderobeplass.

Ja det kan du. Vi har en valgfri bagasjeoppbevaring med plass til det du har kjøpt på stadion og en sekk/bag. Husk å fest tingene dine godt sammen.

Det er ikke lov å oppbevare flytende produkter i garderoben.

Bagasjeoppbevaringen er åpen lørdag fra kl 10.00-14.00 for innlevering, og fra kl 15.15 – 18.00 for utlevering. Husk å lever bagasjen så tidlig som mulig, så du slipper å stå i kø når vi starter oppvarmingen.

Ja, det blir det, og som alltid levert av vår fantastiske Cathrine Wilhelmsen.

Utlevering av produkter du har bestilt fra KK mila blir levert ut fra et eget telt på stadion. Det vil bli godt merket.

Har du kjøpt et produkt og ønsker å bytte størrelse eller farge, vil du få hjelp i dette teltet.

Vi er superglade for at du vil være med, uansett om du løper eller går! Vi har en egen baktropp på både 5 km og 10 km som vi håper du vil delta i! Vi trenger flere 😊

Vi ønsker at du greier å fullføre 5 km på under 1 time, og 10 km på under 2 timer.

Ja, det er flere drikkestasjoner underveis, og det blir god løypeunderholdning!

 

Du må være over 12 år for å delta på KK mila.

Ja det blir det, og du kan kjøpe billett her på siden om det er ledige billetter.

Ja,det kan du. Du må bare ha med navn og nummeret dere får tilsendt på sms noen dager før løpet.

Vi vurderer dette, og kanskje får vi det på plass 😊